Business Trainingen​

Ga voor een team dat uiterst resultaatgericht vergadert, plant en mailt, want zo bespaar je zowel tijd als kosten. En het levert je gelukkige medewerkers op. Volg je de training met het hele team, dan kies je voor een optimale impact. Daar plukt iedereen de vruchten van. Beloofd!

Rayo business trainingen

Training Effectief vergaderen

Korter en efficiënter vergaderen – dat klinkt als muziek in je oren. Want die eindeloze vergaderingen zonder écht resultaat ben je grondig beu. In deze hands-on training rond vergaderen krijg je samen met de rest van je team concrete tips en tricks om het beste uit meetings te halen.

Vergaderen

Training E-mail expert

Puilt je inbox uit en ben je het overzicht kwijt? Het kan ook anders, want excellent communiceren en mailen kan je leren. Dankzij praktische handvaten zorg ik ervoor dat de chaos in je mailbox verdwijnt. Voortaan ken jij de etiquetteregels voor e-mails als geen ander en sluit je elke werkdag af met een lege inbox.

Training Doeltreffend plannen

Tijdens de dag komt er een hele stroom aan informatie en to do’s op je af. Aan jou om die taken goed in te plannen. En dan komen de juiste tools goed van pas. In deze training krijg je methodes aangereikt om je timemanagement feilloos aan te pakken. Meteen toepasbaar op zowel je professionele als je privéagenda.

Kenniswerving
Joke Raes

  Business training op maat van je bedrijf

  Online of offline, in het Nederlands of in het Engels, een opleiding uit het assortiment of een training 100 % op maat van je onderneming. Wat je ook verkiest: Rayo @ your service. Altijd met een portie aanstekelijk enthousiasme en resultaatgerichte professionaliteit. Creating impact together, ben je er klaar voor?

  Tevreden klanten

  Testimonials

  Delphine D

  Joke, ik heb nu 2 keer na elkaar training mogen volgen bij jou en ben zeer blij! Je kan op een goede manier dingen overbrengen en je geeft fantastische feedback. Je positiviteit helpt om alles “lichter” te maken.

  Siegert D

  Dit is de eerste training die ik bij jou gevolgd heb. Dit ligt je echt! Je komt over zoals ik je ken en bent jezelf. Top Trainer!!

  Lise Quaghebeur

  Voka Mechelen - Kempen

  Ik heb een heel interessante workshop gekregen van Joke, waarin ze ons tips & tricks leerde over time-management en een aantal praktische werkwijzen aanreikte. De dag erna heb ik onder andere vrije blokken ingepland zodat er ruimte is voor onvoorziene omstandigheden. De sessie was dus direct toepasbaar 👍.