E-learning

Je wil een interactieve e-learning opzetten die echt relevant is voor je team. Een leerplatform dat hen weet te boeien en tegelijkertijd de juiste kennis bijbrengt. Bij Rayo ben je aan het juiste adres.

Kennisverwerving staat centraal

Een inhoudelijk sterke e-learning zonder grafische overdaad maar met de nodige afwisseling, dat is wat Rayo typeert. Een e-learning die rust uitstraalt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je team zich niet verveelt. Kwestie van de focus op de juiste plek te leggen, namelijk het educatieve aspect.

Kenniswerving

Krachtige e-learning
Plan van aanpak

Dat je je team graag stimuleert om extra kennis te vergaren, is zo klaar als een klontje. Ook welke kennis je hun wil bijbrengen is duidelijk. Toch heb je geen idee hoe je aan zo’n e-learning begint. Voor de nodige ondersteuning kan je terecht bij Rayo.

Joke Raes

  Samen sparren over e-learning?

  Tevreden klanten

  Testimonials

  Inge Thomas

  Universitair Ziekenhuis Antwerpen

  Om onze administratieve medewerkers van de verschillende diensten op te leiden, ontwierp Joke van Rayo een e-learning.  Vertrekkend van de gebruikershandleiding die systematisch door de verschillende schermen loopt, voegde Joke de invalshoek van de eindgebruiker toe.  Door te kijken welke situaties de eindgebruiker ontmoet in zijn dagelijks handelen, werd het geheel luchtiger en bevattelijker voor onze nieuwe medewerkers en vormt de elearning ook een instrument om nadien nog op terug te vallen. Het maken van de e-learning was een echte samen-werking met woord en wederwoord zodat de e-learning de juiste info bevat en tegelijk lichter verteerbaar geworden is.