Training. E-learning. Aanstekelijk enthousiasme.

Het onderste uit de kan halen wat efficiëntie betreft begint met doeltreffend mailen, vergaderen en timemanagement. Skills die je dankzij de juiste interactieve aanpak makkelijk kan leren. Vaardigheden ook die ik in de vingers heb en graag met je deel.

Hallo, ik ben Joke

Ondernemende ervaringsdeskundige, want tijdens mijn jarenlange carrière in finance, ICT en kwaliteit vergaderde en mailde ik heel wat. Het nam enorm veel tijd in beslag en al snel zag ik dat het anders kon. Ik schaafde mijn vergader- en mailskills bij en focuste me tegelijkertijd op doeltreffend timemanagement. Dat zorgde ervoor dat ik minder tijd verloor aan vergaderen, mailen en plannen.

Combineer die vaardigheden met mijn hart voor kennisoverdracht en dan weet je meteen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. In de Rayo business trainingen leer ik je team met een aanstekelijk enthousiasme ultra-efficiënt vergaderen, mailen en timemanagement. Zo houden jullie zoveel mogelijk tijd en middelen over om jullie te focussen op wat er écht toe doet: jullie corebusiness.

Over Rayo

Fun facts

Mijn inlevingsvermogen is mijn kracht. Ooit stond ik in jouw schoenen, waardoor ik je noden feilloos aanvoel.

Tijdens een training bruis ik van de energie. En als ik mijn cursisten mag geloven, werkt dat enthousiasme aanstekelijk.

Mijn hart maakt een sprongetje als ik positieve feedback krijg en zie dat de cursisten aan de slag gaan met mijn tips.

In 2021 overhandigde het Training Institute Flanders me de Award Vorming voor mijn snelle schakeling naar online trainingen tijdens de pandemie.

Dankzij +10 jaar trainer- en lidmaatschap bij JCI deed ik tonnen ervaring op in het trainen van mensen met diverse professionele achtergronden. Het gaf mijn groei als trainer een enorme boost.

Joke Raes

    Samen sparren?

    Tevreden klanten